Saksagervej 166, 9760 Vrå

Om HN Brolægning

Fleksibel og kvalitetsbevidst med udgangspunkt i dine behov

HN Brolægning er en alsidig virksomhed med ekspertise i flisebelægning, beskæring, snerydning, gravearbejde, entreprenøropgaver mm. for private, virksomheder og det offentlige. Virksomheden blev etableret i 2009 af Heine Nielsen og består i dag af to kompetente og erfarne medarbejdere.

I kraft af at vi kun er to mand, er vi generelt meget fleksible og går langt for vores kunder. Vi vægter kvalitet højt i det daglige arbejde. Selvom vi altid er grundige med vores opgaver, er vi effektive. Vi har det rette udstyr og den fornødne ekspertise til store såvel som små opgaver.

Kontakt os

Har du et projekt som du ønsker vi skal hjælpe med? Så tøv endelig ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på telefon 60 13 86 23. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med dit projekt. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er en fleksibel virksomhed, der går langt for vores kunder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt på telefon 6013 8623 eller via kontaktformularen for neden.