Saksagervej 166, 9760 Vrå

Entreprenør Nordjylland

Entreprenør med kvalitet som kerneværdi

Skal du have plantet en ny busk eller lagt en terrasse eller indkørsel med fliser? Hos HN Brolægning kan vi som entreprenør inden for anlæg tilbyde en bred vifte af ydelser for private og virksomheder i Nordjylland. Fælles for de opgaver vi udfører er en kvalitetsbevidst og grundig tilgang – vi går langt for, at det færdige resultat realiserer dine forestillinger.

Hvad er dit behov?

Til vores kompetenceområde hører blandt andet beplantning af buske samt flisebelægning og beskæring. Hvad enten du skal have lagt en ny terrasse i haven, en ny indkørsel foran din bolig eller virksomhed, eller ønsker et mere grønt område med buske, kan vi effektivt varetage opgaven.

Mangler du inspiration, bidrager vi gerne med gode råd og idéer, der sætter den kreative proces i gang. Har du en klar forestilling allerede, lytter vi med interesse.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp af en erfaren entreprenør i Nordjylland

Skal vi hjælpe dig med dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 13 86 23 og få et uforpligtende tilbud. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er en fleksibel virksomhed, der går langt for vores kunder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt på telefon 6013 8623 eller via kontaktformularen for neden.