Saksagervej 166, 9760 Vrå

Beskæring Nordjylland

En nøjagtig og kvalitetsbevidst beskæring

Har du en stor hæk, der er blevet for stor og generer din udsigt? Hos HN Brolægning er vi specialister i beskæring af hække og buske. Vi har det nødvendige materiale og ikke mindst viden til at foretage en nøjagtig beskæring, der ikke volder skade på de grønne områder.

Et professionelt håndværk

Beskæring er et håndværk, der kræver erfaring og kompetence. Foretages beskæringen forkert, risikerer du at gøre skade på eksempelvis din hæk. Vi har udført et utal af beskæringer i flere år og ved, hvilke forholdsregler, der skal tages. Samtidig går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde, der kommer til udtryk gennem præcision og æstetisk sans. Vi leverer aldrig et halvt færdigt arbejde.

Så flot som ny

Har du særlige krav til beskæringen, lytter vi opmærksomt. Vi er frem for alt grundige, men det går ikke udover effektiviteten af vores arbejde. Og så rydder vi naturligvis op efter os, så det eneste, der står tilbage, er din hæk – så flot som nu.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er en fleksibel virksomhed, der går langt for vores kunder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt på telefon 6013 8623 eller via kontaktformularen for neden.